baner-sanatate

„Vine o zi cind trebuie sa luam decizii de care depinde viitorul nostru. Trebuie sa rupem inerţia, sa avem curajul sa facem schimbari in viata pentru ca niciodata nu este prea tirziu!”
Am pornit cu mare avant spre a colecta, reuni si prezenta strategii naturiste de combatere si prevenire a unor boli grave ca si cancere, leucemii, pana la piatra la rinichi. Strategiile prezentate sunt culese si selectate cu mare grija, tocmai pentru a va oferi cele mai eficiente terapii naturiste ce vor veni in ajutorul dumneavoastra in lupta cu necrutatoarele maladii.

Gasind cauza si aplicand un tratament naturist neinvaziv pe termen lung, cu siguranta vom invinge.

Aflati metodologia de tratament si a multor altor cai naturiste ce au vindecat cateva sute de pacienti ce au pasit pe aceasta cale, citind, crezand, intreband pe cei din Echipa noastra!

Produsele puse spre vanzare nu au ca scop sa înlocuiasca tratamentul medical si nici sa previna unele boli. Consultati medicul specialist înainte de a încerca o dieta cu aceste produse.

Este lupta pe care nu vrei sa o pierzi!

ancaprint editura

Editura “AncaPrint” funcţionează ca parte integrantă din Grupul “AncaPrint” , format din Editura Ancaprint, Ziarul naţional “Viaţă şi Sănătate”, revista “Amprente” şi Tipografia “AncaPrint” – care operează cu o bază logistică comună pentru reducerea costurilor şi o mai bună servire a clienţilor. Cele patru entităţi acoperă, împreună, o plajă largă de subiecte, de cititori şi de preţuri (de la preţuri foarte accesibile, pentru cărţi adresate publicului larg, la preţuri mai mari, pe măsura cărţilor specializate, care se adresează unor cititori pe măsură).

Editura “AncaPrint” isi propune sa ofere clientului rezultate valoroase prin produse de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect, confidentialitate. In sensul acesta putem produce editare pentru ziare, reviste, carte, precum si grafica pentru tot felul de tiparituri (mape prezentare, fluturasi, pliante, carti vizita, brosuri, etc)

Priceperea si competenta unei echipe creative si dinamice, acopera in permanenta comunicarea cu clientii nostri prin know-how si solutii complete, inovative adaptate oricarei nevoi a acestora.

In afacerea noastra valoarea inseamna construirea si respectarea unor relatii bazate pe incredere, etica, integritate si transparenta.

Valoare inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri in care orientarea noastra catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Ne dorim şi ne rugăm ca si Editura “AncaPrint” să fie o unealtă în mâna suveranului şi atotputernicului nostru Dumnezeu pentru a fi folosită de sufletele insetate dupa Dumnezeu.

Produse naturiste

Tipografie

Produse bio