Editura

Editura “AncaPrint” funcţionează ca parte integrantă din Grupul “AncaPrint” , format din Editura Ancaprint, Ziarul naţional “Viaţă şi Sănătate”, revista “Amprente” şi Tipografia “AncaPrint” – care operează cu o bază logistică comună pentru reducerea costurilor şi o mai bună servire a clienţilor. Cele patru entităţi acoperă, împreună, o plajă largă de subiecte, de cititori şi de preţuri (de la preţuri foarte accesibile, pentru cărţi adresate publicului larg, la preţuri mai mari, pe măsura cărţilor specializate, care se adresează unor cititori pe măsură).

Editura “AncaPrint” isi propune sa ofere clientului rezultate valoroase prin produse de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect, confidentialitate. In sensul acesta putem produce editare pentru ziare, reviste, carte, precum si grafica pentru tot felul de tiparituri (mape prezentare, fluturasi, pliante, carti vizita, brosuri, etc)

Priceperea si competenta unei echipe creative si dinamice, acopera in permanenta comunicarea cu clientii nostri prin know-how si solutii complete, inovative adaptate oricarei nevoi a acestora.

In afacerea noastra valoarea inseamna construirea si respectarea unor relatii bazate pe incredere, etica, integritate si transparenta.

Valoare inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri in care orientarea noastra catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Ne dorim şi ne rugăm ca si Editura “AncaPrint” să fie o unealtă în mâna suveranului şi atotputernicului nostru Dumnezeu pentru a fi folosită de sufletele insetate dupa Dumnezeu.

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate