LUNA MAI-IUNIE 2024

EXCURSIA DELTA DUNARII❗

UNDE?

👉❗️❗️IN DELTA LA SULINA🐟🛶🐬.

CAND?

✅ Mai-iunie 2024

OFERTA?

✅️ Pachet Turistic pentru 3 zile✅

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

💥 Pret 430 ron/pers*💥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*pretul de 430 lei/pers este pentru grup organizat de minim 50 persoane; 450 lei/pers ptr grupuri de peste 30 pers; si 500 lei/pers ptr grupuri de minim 20 pers!

-Copii pana in cinci ani gratis daca nu necesita pat suplimentar si portie!

🔶CONTINUT PACHET TURISTIC:🔶

👉🏩 2️⃣ nopti cazare pensiune agroturistica f curata (baie proprie, aer conditionat, tv)

👉🐟🍽️ 2️⃣ prânzuri tradiționale super gustoase si indestulatoare (pentru cei care vor altceva decat peste se poate din carne de pui, chiar si vegetarian la cerere)

👉🛶 2️⃣ tururi in inima Deltei-tururi in Delta de nord si de sud (Turul 1- Gura de varsare a Dunarii in M Neagra; turul 2 Padurea Letea)

☝️❗️0️⃣0️⃣ ATENTIE 0️⃣0️⃣❗️☝️

NU ESTE INCLUS IN PRET❗️❗️❗️

*Transferul Tulcea-Sulina si retur! 56 sau 66 lei/sens depinde cu ce nava vom merge: nava clasica Moldova 56 lei/sens timp mars 3 ore si jumatate

Sau

Nava tip catamaran semirapida Expres 1-2, 66 lei/sens durata mars 1 ora si jumatate!

**Turul la padurea Letea fiind jumatate nautic si jumatate Safari, pretul pentru Safari nu este cuprins in pachet deoarece acolo se sta la rand si nu stim cu cine vom merge de aceea nu s-a putut negocia! Acest Safari costa 35 lei/pers plus 10 lei intrarea in Rezervatia Padurea Letea. (Asa a fost anul trecut!)

De asemenea nu este inclus in pret accesul in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii de 5lei/zi/turist adica 15 lei/3 zile. Plata se face online sau personal la Tulcea sau/grup la Sulina.

🛶🛶🛶🛶🔶🔶🔶🛶🛶🛶🛶

🤗OPTIONAL PUTETI AVEA:❗️

👉PRANZUL din ziua SOSIRII (din experienta anilor trecuti, turistii cu care am fost, au optat pentru pranzul acesta deoarece am parcurs un drum lung si obositor pana la Tulcea si de la Tulcea la Sulina!) Cei care vor dori acest pranz, vor achita separat la pensiune…

👉 Al treilea TUR IN DELTA: SALBA DE LACURI ROSU-ROSULET in ziua plecarii! Aici putem vedea la lucru fauna (pasarile deltei la pescuit) vizitam si o cherhana unde va voi explica tot ce trebuie cu privire la pescuit, peste etc-sunt doar pescar de meserie!!!). Acest tur il vom face, la cerere in ziua a treia a excursiei!(60-65 lei/pers. Asa a fost anul trecut)

👉 Vizitarea cimitirului cosmopolit, o istorie vie unde sunt imormantati cetateni din 21 nationalitati din cele trei mari religii: crestini, evrei, musulmani(de neratat!)

👉PESCUIT SPORTIV SI DE RECREERE🐟🐟🐟(cu conditia de a solicita permis gratuit in acest scop-online)

🌅🌅🌅🎆🎆🎆🌅🌅🌅

👉PROGRAMUL EXCURSIEI☝️

✔ Ziua 1 Vineri SOSIM IN ORASUL Tulcea și parcam mașinile în parcari pazite non stop- ora 10.00 plecare din portul Tulcea spre Sulina cu Catamaranul Expres sau 13.30 cu vaporul Moldova!✅ Check-in ora 12.00 sau 17.00 ✅️, cazare în camere – dotate cu aer conditionat, tv, baie proprie, camera cu pat matrimonial ✅️; pranz tarziu – mâncare tradițională*, cu specific deltaic ✅ Orele 13.30-18.30 vizitare cimitir cosmopolit si/sau aprovizionare cu apa, alimente dar si o plimbare prin Sulina✅ orele 18,30 plecare in primul tur si cel mai spectaculos-Gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra✅

*la cerere se poate prepara si cu carne pui sau vegetarian!


✔️Ziua 2 Sambata- ✅️ ora: 08,30 Turul nr 2-Delta de Nord la Padurea Letea (turul este jumatate nautic si jumatate Safari)🛶🛶✅️ ora 14.30 vom fi din nou la pensiune unde vom servi pranzul- mâncare tradițională preparate din pește (yami-yam….). Pentru cei care nu mananca peste se poate prepara cu altfel de carne (pui, vegetarian etc)🐟🐟🐟✅️🍋-dupa amiaza timp liber (activitati Sabat)


✔️Ziua 3 Duminica – ora : 08,30- Turul nr 3 – salba de lacuri Rosu-Rosulet (optional) sau plaja, plimbare etc✅ ora 12.00 servim pranzul-mancare traditionala si Check-out . ✅️ ora 13.30 plecare spre Tulcea cu catamaranul Expres✅

……..

❗️❗️❗️Important❗️❗️❗️

Preturile ptr transport, Navrom, intrare rezervatie Padurea Letea, intrare Biosfera Delta Dunarii, Safari sunt valabile sub rezerva mentinerii preturilor de catre acesti furnizori (la momentul acesta preturile sunt cele de mai sus!)

…………..

Pentru cei care sunt interesati va trimitem (la cerere si in privat) detalii pe zile…

Iata mai jos programul excursiilor pe care dorim sa le efectuam anul acesta:

10-12 mai

17-19 mai ocupat partial

24-26 mai Ocupat partial

31 mai-02 iunie intentie de ocupare

07-09 iunie ocupat partial

14-16 iunie

21-23 iunie intentie de ocupare

28-30 iunie

06-07 iulie

Inscrieri si intrebari-detalii:

Ghid national licentiat (specializat DELTA DUNARII): Simionescu Emil tel/whattsapp 0763182884 sau in privat

LUATI-VA PRIETENII SI HAIDETI CU NOI IN CEA MAI FRUMOASA,VESELA SI DINAMICA EXCURSIE DIN RO!!!