Despre noi

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăind o experienţă de neuitat. Va invitam la un sejur unic in INIMA DELTEI DUNARII, intr-o oaza salbatica cu multa liniste situata la Sulina, cel mai estic punct al Uniunii Europene.

Pe durata excursiilor în Delta Dunării ai posibilitatea să afli povești interesante dar și motivele pentru care fauna și flora de aici sunt atât de apreciate.

Fiind buni cunoscători ai Deltei Dunării, am selectat doar locuri cu o încărcătură deosebită și îți vor fi prezentate de unul dintre membrii echipei noastre.

În funcție de obiectivele care constituie un interes pentru tine, alegând programul potrivit, poți descoperi fauna pe care nu ai văzut-o niciodată în realitate. O excursie de câteva ore în inima Deltei Dunării te va răsplăti cu peisaje de poveste, cu păsări viu colorate, nuferi și multe altele.

Pe traseu, facem o prioritate din a povesti despre fauna și flora bine conservate și ariile protejate ale Deltei Dunării iar mai jos regăsești cele mai solicitate atracții ale deltei…

De ce suntem diferiti?

Pentru ca locația centrala pentru cele trei zile, este Sulina, un oraș plin de incarcatura istorica dar și un punct aflat exact la jumătatea Deltei, astfel ca în cele trei excursii propuse, putem vedea și Delta de nord, și cea de sud dar și ingemanarea extraordinara a Dunarii cu Marea Neagră la Gura de varsare.

Pentru ca natura a fost atat de generoasa cu noi incat am devenit una cu ea. Suntem ghizii tăi prin inima vibrantă a Deltei Dunării, pregătiți să-ți oferim experiențe unice într-un decor de poveste. În fiecare excursie vei descoperi peisaje fascinante și specii rare de plante și pasări, iar apele liniștite ale deltei îți vor purta gândurile departe, într-o călătorie plină de reverie și inspirație.

Alătură-te nouă pentru a explora acest colț de rai al naturii, unde aventura și relaxarea se întâlnesc într-un echilibru perfect. Delta Dunării te așteaptă să îți ofere amintiri de neuitat, iar noi suntem aici pentru a le transforma în realitate.

Delta Dunarii este destinatia turistica perfecta pentru o vacanta plina de liniste si relaxare in mijlocul naturii. Orion Delta Star va invita sa petreceti alaturi de noi un sejur de neuitat in Delta Dunarii. Am creat, special pentru dumneavoastra, pachete turistice de 3-4 zile/2-3 nopti pentru perioada Iunie – Septembrie 2024.

Organizam excursii in Delta Dunarii prestabilite sau personalizate in functie de grup si de cerintele acestuia.

Fie ca alegi o excursie pe lacuri de 2-3 ore, fie ca optezi pentru o excursie de 5 ore la Padurea Letea, noi ne vom asigura ca totul este pus la punct pentru ca tu sa ai parte de o experienta de neuitat.

Lasa-te purtat pe apripile vacantei si vino sa vizitezi satul lipovenesc Mila 23, portul turistic Sfantu Gheorghe sau pitorescul oras Sulina, vestita Padure Letea sau alte locuri de poveste din Delta Dunarii.

Cu salupele noastre vei descoperi cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii!

VEZI AICI OFERTA PENTRU EXCURSIILE DIN PERIODA MAI – IUNIE 2024