[vc_row][vc_column][vc_column_text]VitaSan.ro livreaza in orice localitate din Romania, dar si international.

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul celor mai cunoscute firme de curierat din Romania: URGENT-CARGUS si FAN COURIER.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Livrare națională

  • Taxa de transport:
    • Taxele sunt vizibile in cosul de cumparaturi la momentul efectuarii comenzii.
    • Pretul transportului este influentat de cantitatea si tipul produselor achizitionate (greutatea este factorul principal in modificarea acestora)

 

  • Durata livrarii
    • 24-48h oriunde in Romania (prin curier rapid)
    • 3 – 5 Zile oriunde in Romania (posta Romana)

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Livrare internațională

Taxele și durata de transport pentru livrarea internațională diferă în funcție de țară.

Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de un reprezentat Vita-San pentru stabilirea detaliilor legate de livrare si costul transport.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Care sunt termenele de livrare?

Termele de livrare sunt intre 24-48 de ore lucratoare pentru livrarea nationala, din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica ale firmelor de curierat cu care colaboram.

In situatia in care colaboratorii nostri ne vor anunta ca exista posibilitatea intarzierii livrarilor, noi vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului, ori telefonic sau pe email clientilor nostri.

Termenele de livrare pentru transportul internațional sunt diferite, in funcție de țara de destinație.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pot sa aleg firma de curierat care sa livreze comanda mea?

Da, acest lucru este posibil.

Cand plasati o comanda pe vita-san.ro,  după ce ați completat adresa de livrare puteți alege firma de curierat care sa livreze coletul dumneavoastra.

Pentru comenzi ulterioare de pe contul dumneavoastra, firma de curierat pe care ati ales-o va ramane selectata by default, dar puteti alege oricand alta optiune.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Cum procedam pentru a obtine informatii legate de coletul expediat?

Este simplu.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail NUMARUL de COMANDA ex: #1233 pe care le veti introduce in link-ul de mai jos alaturi de adresa de email aferenta contului din care sa facut comanda.

URMARESTE COMANDA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]